Sayfalar

8 Şubat 2016 Pazartesi

İcralık Malların Satış Noktası

İcralık malların satış noktası www.icragazetesi.com Türkeyden her türlü icralık malların bulunduğu bültenler yayınlamaktadır. İcradan bir mal almak istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Zamanın şartlarında her zaman devletin garantisinin olduğu ve her ilan değil, ancak sorunsuz olanlarına vakit ayırmanız gerektiğini biliyoruz. Özellikle ilanda en yüksek teklifi vermiş olmalarına rağmen bazı farklı sitelerde maalesef iptalinin söz konusu olması ve geçersiz sayılması gibi durumlarla mücadele etmek için özel ekibimiz ilk başta incelemelerini yapmaktadır. Bu nedenle sitemizdeki icradan olan tüm ilanlara tamamen güvenebilirsiniz.

Ülkemizdeki icralık duruma gelen çok sayıda dosya olması web üzerinden bu ilanların derlenerek, insanlar ile buluşturulmasını zorunlu hale getirmiştir. Çünkü sürecin hızlandırılması biraz da doğru bilgiyi özellikle uzman görüşlerinin yer aldığı ek bilgiler, kıyaslama ve raporlar ile üyelere sunulmasından geçmektedir. Biz bu amaçlar icra gazetesi kurumsal firmamızı oluşturduk icradan satılık daire veya icralık arabalar gibi popüler konular dahil olmak üzere gıda, makine, beyaz eşya, tekstil ve farklı konumlarda 22600’e yaklaşan toplam ilanımız ile sizleri beklemekteyiz.  İhaleleri arama anlamında referans, plaka ve dosya no şeklinde bazı sınıflandırmaların yapılması dışında Hukuk Evi desteği alınarak da sizlere yol gösterilebilir. Önemli artılarımızdan bir tanesi ise farklı ihale sitelerine göre açık ara daha fazla dosyamızın olması nedeniyle tüm fırsatları tek bir pencereden bulabileceksiniz.

Pek çok müşterimiz ilk ihale sonucu olumsuz olarak sonuçlanmış ve ikinci ihaleye ait bilgilere göz atmak istemektedir. Biz bunu düzenli olarak sizlere sunan ve sonuçlanan ihaleler hakkında da bilgiler alabileceğiniz bir firmayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder