Sayfalar

21 Ocak 2016 Perşembe

İcralık Satılık Araçlar

İcradan satılık araçlar almak için günümüzde yapılması gerekenler arasında ağır bir şart yoktur. T.C. vatandaşı ve 18 yaşını doldurmanız yeterlidir. İcra ihalesine girmek için teminat miktarı yatırılması, ilgili dosyaların eksiksiz resmi makamlara ulaştırılması ve bunun yanında bizim desteğimizi alarak yönlendirmeler ile hiçbir amatörlük çekmeden bu işlemi yapabilirsiniz.



İcradan Bilgiler İcragazetesi.com da


Resmi kurumlardan satılık tüm güncel ihaleler için icra gazetesi takip edilebilir içeriklere sahiptir. İstanbul, Ankara, İzmir ve Türkiye’deki tüm icradan satılık araba ilanları, ihaleleri için araştırma yapılan resmi kurumlar ile derlenen tüm bilgileri sizlere sunuyoruz. Kurumlara tek tek giderek bu bilgileri almak gerçekten zordur. Gazete ilanlarındaki icra ilanları ile de bir yere kadar ilerleyebilirsiniz. Bu işi profesyonel ölçekte yapmak, her gün 100’lerce yeni ve güncel ilanın eklendiği siteyi gezmek, en azından bir aylık üyelik açarak tüm detaylara vakıf olma gibi özel avantajlardan yararlanmanızı isteriz. Ayrıca ihale öncesi ve sonrasında oluşabilecek hukuksal problemleri çözmek için bu yönde de desteğimiz mevcuttur. Telefon hatlarımızdan bizlere ulaşabilir ve isterseniz sizin adınıza VIP ihale üyeliği ile uzmanlarımız seçeceğiniz teklif verme, geri çekme, iptal etme, fiyatı artırma gibi konularda sizin adınıza karar verebilir.

Günümüz şartlarında icralık arabalar hatta mobilya, mallar, akaryakıt istasyonu, otel, villa, apartman, daire bile alan müşterilerimiz vardır. Onların tek yaptığı piyasa ve açılış fiyatını takip etmek, ilan detaylarında ne kadar yatırım yapılabilir gibi konuları incelemek, uygun gördükleri ihalelere girmektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder