Sayfalar

15 Şubat 2016 Pazartesi

İcradan Satılık Araçlar

İcradan satılık araçlar www.icragazetesi.com da resimli bir şekilde veriliyor ilan detayları model , yıl şeklinde sayfada verilmiştir. İcradan ne varsa hepsi burda kısaca icra burda siz neredesiniz ?



İcralık Araçlar İstanbul


İcradan araç alma şartları nelerdir? İcraya girmek için ne gerekir? Gündelik icraya düşmüş ilanlar nasıl takip edilir? Teklif vermek için ne gereklidir? Hepsi için üç unsur tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır: Uzmanlarımız tarafından hazırlanmış kolay anlaşılır bilgileri takip etmek, 18 yaşın üzerin ve T.C. vatandaşı olmak bu dünyaya giriş yapmanız için son derece yeterlidir.

Yeni eklenen ve gelecekte yapılacak ihalelerin tam listesi icra gazetesi üyelerine sunulmaktadır. Diğer ilan sitelerine göre daha fazla icralık dosya barındırması, ham bilgi yerine daha detaylı ve resmi yazıdaki bilgileri derleyerek daha anlaşılır duruma getirme gibi özelliklerimiz vardır. Telefon desteği ile sorularınızı bizlere iletebilirsiniz. Hukuksal problemlerde keza aynı şekilde büro desteği sunulmaktadır. Devlet desteği en önemli artılardan bir tanesidir. Haftanın 7 günü ve sürekli gelen icraya düşmüş araçları sizlerle paylaşıyoruz. Mahkeme kararı ile nerede ve ne zaman ihalenin yapılacağı, ihaleye girmek için şartların ne olduğu, ne kadar teminatın olduğu ve nereye yatırılması gerektiği gibi tüm detaylar için vereceğimiz bilgiler size son derece yeterli olacaktır.

Ucuz araba satın almanın yollarını mı arıyorsunuz? Özellikle icradan satılık araba ilanlarına mutlaka göz atmalısınız. Satışı gerçekleşmiş araçlar ve ikinci ihaleye kalmış gibi tüm konulara dahil, marka, model, özellik, motor kıyaslamaları da yaparak hangisinin size daha uygun olduğuna karar vermeye ne dersiniz? Yabancılık çekmeden şu anda hali hazırdan 10.000’den fazla veri tabanına eklenmiş kayıtlarımıza göz atmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder